O nama
Kiša slatkiša
Mi smo Kiša slatkiša i moderna smo verzija klasičnog francuskog slastičarstva, a svojim posebnim kombinacijama okusa u slasticama zadovoljavamo i one najizbirljivije.
Brend je 2018. osmislila pastry chef Natalija Jagunić koja je 2017. godine odlučila iz temelja promijeniti svoju dugogodišnju uspješnu karijeru direktorice u banci ovom kreativnijom – slastičarskom. Hobi je postao njena profesija, a smjer koji je odabrala francusko slastičarstvo bio je, kako i sama kaže, najbolja životna poslovna odluka koju je donijela.
Danas se bavimo proizvodnjom jedinstvenih, ekskluzivnih i profinjenih francuskih slastica, te sirovih, veganskih i bezglutenskih slastica po narudžbi. Uz to je Natalija od 2021. godine predavačica slastičarstva na prestižnom Međunarodnom kulinarskom institutu Kul IN gdje je i sama završila francusko slastičarstvo nekoliko godina ranije.
Sve naše kreacije su jedinstvene, a ponudu ažuriramo redovito, u skladu sa sezonskim namirnicama kako bismo iskoristili najsvježije dostupne sastojke.
Koristimo visokokvalitetne namirnice s kojima radimo u visoko opremljenoj kuhinji koja ispunjava sve sanitarne propise i HACCP standarde.
Sve slastice su ručno rađene u našem proizvodnom pogonu i napravljene su bez dodataka, aditiva i pojačivača okusa.
Naručene slastice možete preuzeti osobno na adresi Ilica 137, uz moguću dostavu na području grada Zagreba po cijeni od 50 kn.
![Kisa Slatkisa - Natalija Jagunic- Potpis](https://kisaslatkisa.hr/wp-content/uploads/2022/08/Kisa-Slatkisa-Natalija-Jagunic-Potpis.png.webp)
Radno vrijeme
Molim vas da nas kontaktirate prije dolaska u trgovinu i dogovorite termin.