O nama
Kiša slatkiša
Mi smo Kiša slatkiša i moderna smo verzija klasičnog francuskog slastičarstva, a svojim posebnim kombinacijama okusa u slasticama zadovoljavamo i one najizbirljivije.
Brend je 2018. osmislila pastry chef Natalija Jagunić koja je 2017. godine odlučila iz temelja promijeniti svoju dugogodišnju uspješnu karijeru direktorice u banci ovom kreativnijom – slastičarskom. Hobi je postao njena profesija, a smjer koji je odabrala francusko slastičarstvo bio je, kako i sama kaže, najbolja životna poslovna odluka koju je donijela.
Danas se bavimo proizvodnjom jedinstvenih, ekskluzivnih i profinjenih francuskih slastica, te sirovih, veganskih i bezglutenskih slastica po narudžbi. Uz to je Natalija od 2021. godine predavačica slastičarstva na prestižnom Međunarodnom kulinarskom institutu Kul IN gdje je i sama završila francusko slastičarstvo nekoliko godina ranije.
Sve naše kreacije su jedinstvene, a ponudu ažuriramo redovito, u skladu sa sezonskim namirnicama kako bismo iskoristili najsvježije dostupne sastojke.
Koristimo visokokvalitetne namirnice s kojima radimo u visoko opremljenoj kuhinji koja ispunjava sve sanitarne propise i HACCP standarde.
Sve slastice su ručno rađene u našem proizvodnom pogonu i napravljene su bez dodataka, aditiva i pojačivača okusa.
Naručene slastice možete preuzeti osobno na adresi Ilica 137, uz moguću dostavu na području grada Zagreba po cijeni od 50 kn.
Radno vrijeme
Molim vas da nas kontaktirate prije dolaska u trgovinu i dogovorite termin.